Skriv ut

Skapa PDF

Tuvevägen 37, Hisingen

göteborg

Stor och öppen verkstad/lagerlokal med tillhörande port i centrala Hisingen!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 650 - 650 m²
Tillträde: 2019-11-01
Karta

Information

Beskrivning

Lokalen är belägen på Tuvevägen med bra skyltläge ut mot en väl trafikerad vägen. Det är en stor och öppen verkstads-/lageryta med mindre tillhörande kontorsdel, kök och toaletter med dusch. Köket och toaletter har renoverats och är från år 2016, dessutom har man i samband med detta fräschat upp lokalens ytskikt. Lokalen har en port med höjd om ca 3,6 meter och bredd om ca 3,6 meter. Takhöjden är som högst omkring 5,0 meter i lokalen och som lägst till undertak eller underkant balk ca 3,6 meter. Lokalen är ledig från 1 november 2019. Välkommen till oss för visning och ytterligare information!

Planlösning

Utförande

Planlösning

Öppen planlösning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 650 650

Omgivning

Närservice

Avståndet är kort till Backaplan som har ett stort utbud av all tänkbar service.

Kommunikationer

Lokalen är lätt att nå med både bil och kollektivtrafik, då det finna en busshållplats intill fastigheten. Avståndet till centrum uppskattas till tolv minuter från busshållplatsen.

Skyltläge

Mycket bra skyltläge

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Tuvevägen 37
Sökhjälp