Skriv ut

Skapa PDF

Tjalmargatan 6, Söder

östersund

Ljus butikslokal med lager och port.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik
Storlek: 324 - 324 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljus lokal med kontor och gott om lageryta i expansivt område på Söder i centrala Östersund. Lokalen har en stor port vilket underlättar varumottagning. Trevlig planlösning i form av både butik, kontor och pentry med fikarum för din personal. Stora skyltfönster ut mot Tjalmargatan ger din verksamhet möjlighet att synas i området. Perfekta lokaler för dig som behöver kombinera butik och lager eller vill bedriva verksamhet inom el, VVS, kakel eller liknande. Vi anpassar lokalen efter dina behov. Bra kommu.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 324 324

Omgivning

Omgivning/natur

Östersund är en aktiv, liten stad som präglas av framtidstro, företagsamhet samt en levande landsbygd och stadskärna. Det finns ett rikt utbud av shopping, kaféer, restauranger, kultur, nöjen och aktiviteter. Näringslivet består huvudsakligen av små och medelstora företag varav några är världsledande inom sina respektive områden. Turism och besöksnäringen är stark med många attraktiva besöksmål. Flera statliga myndigheter är också lokaliserade i Östersund. Kommunikationerna är mycket goda med såväl flyg, tå

Närservice

Fastigheten är belägen i ett starkt handelsläge strax söder om centrala Östersund, ca 1,5 km från centrum. I området finns ett flertal andra butiker, pizzerior, mataffärer, byggvaror samt all handel på Bangårdsgatan. Företag i närheten är bl a Äventyrshuset Multi Challenge, Loppis på Gården, Granngården och Willy:s. Närhet till Storsjö strand och Minnesgärde. I närområdet planeras en större bostadsexploatering av Storsjö Strand med över 300 nya bostäder.

Kommunikationer

Nära till allmänna kommunikationer och tågstation. Ett flertal busslinjer trafikerar hållplatsen i nära anslutning till fastigheten. Lättillgängligt med bil. Fina gång- och cykelvägar. P-platser finns på gården.

Dokument

Tjalmargatan 6
Sökhjälp