Upplands Väsby | Upplands Väsby

Favorit Dela

Jupitervägen 8E

Moderna och flexibla lokaler för handel, lager, industri, kontor mm.

Beskrivning

I populära Njursta Industriområde några minuter från Trafikplats Glädjen/E4 finns flexibla lokaler som uppförs i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har vikport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. Möjlighet finns att inreda kontor eller liknande på plan 2 med egen ingång. Samtliga lokaler kommer vara utrustade med parkettgolv på plan 2, WC/dusch, pentry samt fiber indraget i lokalen. Lokalerna är mellan ca 180 kvm och 360 kvm. Prel. tillträde Q1 2020.
  • Total yta

    190 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Njursta 1:97

Byggår:

2019


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Kommunikationer:

Projektet ligger i Njursta industriområde med mycket god angöring. Till Upplands Väsby centrum är det inte mer än ett par minuters bilväg och till Stockholm tar det ca 30 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Martin Agenstam

Kommersiella fastigheter

Martin Agenstam

martin@blokkfast.se

016- VISA NR 016-542 02 03

070- VISA NR 070-722 56 71

Marknadsförs av BLOKK Fastighetspartner
blokkfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Jupitervägen 8E

Om BLOKK Fastighetspartner

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BLOKK FASTIGHETSPARTNER ! Vi är sedan länge Mälardalens ledande förmedlare av kommersiella fastigheter och lokaler. Vi hjälper Dig vare sig Du ska sälja eller köpa kommersiella fastigheter eller jord- och skogsbruksfastigheter, vill hyra eller ha hjälp med att hyra ut en lokal eller om Du vill ombilda till bostadsrätt. Vi har stor erfarenhet och expertis att genomföra såväl fastighets- som bolagstransaktioner och har ett brett kontaktnät av banker, revisorer, jurister och skatteexperter. Hos oss möter du engagerade medarbetare, med vilja och kunskap att ge Dig det lilla extra! Vårt huvudsakliga geografiska område är Mellansverige, men vi tar emot uppdrag i hela landet. Ring eller besök vårt kontor på Kungsgatan 78 i Eskilstuna. Välkommen!

Fler annonser från denna annonsör