Skyttevägen 30 - Kontor

HALMSTAD

Favorit Dela

Skyttevägen 30

Ledig lokal i Sannarps industriområde.

Beskrivning

Ljus lokal med bra läge i Sannarps industriområde. Renovering gjordes 2014 som omfattade bland annat köket.
  • Total yta

    218 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet belägen i Sannarps industriområde som ligger ca 2 km nordost om Halmstad centrum. Fastigheten består av två separata byggnader där den ena har kontor i tre plan och där den andra har en kombination av kontor och industri.

Närservice:

I området finns restaurang. För den träningsintresserade finns även en friskvårdsanläggning i området. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten.

Kommunikationer:

Fastighetens placering ger goda förbindelser via Växjövägen till E6/E20. Närmaste busshållplats ligger på ca 5 minuters gångavstånd där busslinje 50 ger god förbindelse till tågstationen.


Övrig information

Övrigt:

Kontors- och industrifastighet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Mona Magnusson

Mona Magnusson

mona.magnusson@castellum.se

+467 VISA NR +46766342002

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Skyttevägen 30

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör