Skriv ut

Skapa PDF

Ruskvädersgatan 18

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 200 - 200 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Arendal industriområde finns nu en mindre lageryta om 200 kvm ledig att hyra. Lokalen är belägen på markplan och är försedd med en elektrisk port. Området präglas av kontors- och produktionsverksamheter, kanske mest välkänd är Volvo bussar och flera av Volvos underentreprenörer. Närområdet erbjuder ett flertal lunchrestauranger, för den som önskar ett större serviceutbud ligger Torslanda torg ett stenkast från lokalen.

Utförande

Byggår

1970

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 200 200

Omgivning

Omgivning/natur

På Västra Hisningen är Arendal industri- och verksamhetsområde beläget. Här finns många olika företag etablerade, ett av de mest välkända är huvudkontoret och utvecklingsavdelningen för Volvo bussar samt produktionsanläggningar för flera av Volvos underentreprenörer. I området ligger även Göteborgs största hamnanläggning som just nu håller på att utvecklas till en alldeles ny hamnterminal för godstransporter om ca 220 000 kvm.

Närservice

Närområdet erbjuder ett flertal lunchrestauranger. Torslanda torg ligger en kort biltur bort med ett stort utbud av service såsom mataffärer, gym , apotek, tandläkare och caféer. I Arendal ligger även Arken Hotel Garden Spa.

Kommunikationer

Arendal är beläget alldeles intill väg 155 och med närhet till stora trafikleder så som Hisingsleden, Lundbyleden, Oscarsleden samt Västerleden. Området är väl trafikerat av kommunala förbindelser.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Ruskvädersgatan 18
Sökhjälp