Skriv ut

Skapa PDF

Formvägen 10D, Ersboda

umeå

Centralt belägen lokal på attraktivt handelsläge på Formvägen 10 på Ersboda.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik
Storlek: 424 - 505 m²
Karta

Information

Beskrivning

Centralt belägen lokal på attraktivt handelsläge på Formvägen 10 på Ersboda. Lokalen är på totalt ca 503 kvm fördelat på två plan. Övre plan med ljusa kontor och fina personalutrymmen. I entréplan finns stor öppen yta med både port och gångdörrar. Perfekt lokal för bil/MC-handel, butik eller grossistförsäljning. För ytterligare information kontakta affärsansvarig Niklas Brander.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Övre plan med kontrorsrum, omklädningsrum och personalutrymmen. Entréplan med stor öppen butiks eller lageryta med både gångdörr och port.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 424 505

Omgivning

Omgivning/natur

Stora Birk ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Electrolux Home, Laitis och Skog och trädgård.

Närservice

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butikerna stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Formvägen 10D
Sökhjälp