Skriv ut

Skapa PDF

Skaraborgsvägen 21

borås

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 635 - 635 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra en kontorsyta om 685 kvm i denna vackra och anrika tegelbyggnad från slutet av 1800-talet. Här sitter ni högt upp i byggnaden med ett ljusflöde från tre väderstreck och en vy ner över Viskan och in mot centrum. Byggnaden är belägen i en inspirerande miljö med ett sprudlande företagsklimat. Här sitter ni med ån alldeles utanför dörren samtidigt som ni får närhet till stadens bekvämligheter på kort avstånd. Granne med Textile Fashion Center och Högskolan, mitt emellan centrum och Knalleland, är det svårt att hitta ett bättre läge för dig med höga krav på både tillgänglighet och närhet till stadens serviceutbud!

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 635 635

Omgivning

Omgivning/natur

Området Wiskadal präglas av industrifastigheter som blivit kontoriserade. Byggnaden är belägen i ett trevligt läge intill ån och har endast ett par hundra meters gångavstånd till Centrum, Centralstationen och Knalleland. Högskolan ligger bara ett stenkast ifrån fastigheten.

Närservice

I området finns ett bra serviceutbud som erbjuder restauranger, butiker, apotek, livsmedelsbutik mm.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet. Lätt att ta sig till och från fastigheten, ca 5 minuters promenad till Centraltstationen.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Skaraborgsvägen 21
Sökhjälp