Skriv ut

Skapa PDF

Beatrice Lesslies gata 7

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 125 - 125 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds ett mindre kontor med strategiskt bra läge i Högsbo, nära både kommunikationer och påfarten till Dag Hammarskölds leden. Lokalen renoverades år 2015 och har en trevlig öppen planlösning med ett par mindre rum. Här får ni närhet till lunchrestauranger och för den som önskar ett större serviceutbud ligger köpcentrum 421 inte långt ifrån lokalen!

Utförande

Byggår

1990

Renoveringsår

2015

Våningsplan

2

Planlösning

Öppen med ett par mindre rum.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 125 125

Omgivning

Omgivning/natur

Kontorslokalen ligger i ett attraktivt läge i Högsbo med närhet till såväl Söderleden som Dag Hammarskjöldsleden. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och det är dessutom nära till såväl 421, Frölunda Torg som till Sisjöns handelsområde.

Närservice

I området finns många olika typer av verksamheter. Ett flertal lunchrestauranger finns i området, Industri Grillen, Huldas Restaurang och Högsbos Frukost och Lunch. Friskvård som IronWorks, CrossFit samt PadelCenter finns närliggande. För den som önskar ett större utbud ligger köpcentrum 421 ett kort avstånd från lokalen.

Kommunikationer

Busshållplats finns ett kort avstånd från lokalen som trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Beatrice Lesslies gata 7
Sökhjälp