Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor
Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor
Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor
Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor
Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor
Beatrice Lesslies gata 7 - Kontor

Göteborg

Favorit Dela

Beatrice Lesslies gata 7

Beskrivning

Här erbjuds ett mindre kontor med strategiskt bra läge i Högsbo, nära både kommunikationer och påfarten till Dag Hammarskölds leden. Lokalen renoverades år 2015 och har en trevlig öppen planlösning med ett par mindre rum. Här får ni närhet till lunchrestauranger och för den som önskar ett större serviceutbud ligger köpcentrum 421 inte långt ifrån lokalen!
  • Total yta

    125 m2


Utförande

Byggår:

1990

Renoveringsår:

2015

Våningsplan:

2

Planlösning:

Öppen med ett par mindre rum.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kontorslokalen ligger i ett attraktivt läge i Högsbo med närhet till såväl Söderleden som Dag Hammarskjöldsleden. Det finns ett stort utbud av lunchrestauranger och det är dessutom nära till såväl 421, Frölunda Torg som till Sisjöns handelsområde.

Närservice:

I området finns många olika typer av verksamheter. Ett flertal lunchrestauranger finns i området, Industri Grillen, Huldas Restaurang och Högsbos Frukost och Lunch. Friskvård som IronWorks, CrossFit samt PadelCenter finns närliggande. För den som önskar ett större utbud ligger köpcentrum 421 ett kort avstånd från lokalen.

Kommunikationer:

Busshållplats finns ett kort avstånd från lokalen som trafikeras av busslinjerna 82 samt 758. Knutpunkten Marklandsgatan ligger 6 minuter bort med buss.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrningschef

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Beatrice Lesslies gata 7

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 69 länder och har över 12 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Real Estate Management Services och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör