Skriv ut

Skapa PDF

Anders Personsgatan 12, Gårda

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 - 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

I strategiskt bra läge, nära både stan och motorleder i Gårda finns nu en ledig modern kontorsyta om 500 kvm. Lokalen har en varierande planlösning fördelad på cellkontor i olika storlek samt en öppen allmän yta i mitten. Här får ni dessutom tillgång till förråd i källare. Om behov finns för skyltning så är förutsättningarna här mycket goda. I området finns gott om lunchrestauranger, friskvård och matvaruhandel. Det är dessutom gångavstånd till Nordstan där all tänkbar service och handel finns och knutpunkten Nordstan/Centralstationen där spårvagnar, tåg, buss och expressbussar avgår. Landvetter flygplats ligger ca 20 minuter från Gårda. Närmsta hållplats är Svingeln där flertalet spårvagnar, bussar och expressbussar avgår. Direkt anslutning till de stora lederna, vilket underlättar av- och påfart. Landvetter flygplats ligger ca 20 minuter från Gårda.

Utförande

Byggår

2008

Våningsplan

3

Planlösning

Kontorsrum.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 500

Omgivning

Omgivning/natur

Ett par minuter från Göteborgs centrum ligger Gårda - området där klassisk industrihistoria och arbetarkvarter står axel mot axel med entreprenörer, innovatörer och kunskapsföretag. Idag står Gårda i startgroparna inför ett stort utvecklingssprång - Gårda är utpekat som ett av Göteborg Stads utvecklingsområden där kontorsfastigheter kommer varieras med lokal handel och bostäder. Redan nu har tusentals lägenheter byggts utmed ån i Norra Gårda och nästkommande projekt fokuseras på kontorsfastigheter på vardera sida av Ullevigatan.

Närservice

Gårda har ett stort urval av lunchrestauranger. Bara på Anders Personsgatan kan du hitta sushirestaurang, pizzeria och husmanskost tillsammans med nybakat bröd i Dahls Bageri. På Friggagatan ligger närmaste matvaruhandel och café och kiosk hittar du på det närliggande torget. I området finns också flera av de stora gymkedjorna.

Kommunikationer

350 meter från fastigheten på Anders Personsgatan ligger Svingeln och busshållplatsen Vagnhallen Gårda. Härifrån går spårvagnarna 1, 3, 6 och 8, expressbussarna Blå, Grås, Gul, Svart och lokalbussarna 17, 58, 60, 513 och 519. För den som tar cykel finns närmsta styr och ställ på Svingeln och närmsta Sunfleet-station finns på Norra Ågatan samt i Ceres-garaget. 600m till E6/E20.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Anders Personsgatan 12
Sökhjälp
Smygtitta