Skriv ut

Skapa PDF

Heljesvägen 11, Lindome

lindome

Inhägnad fastighet med många möjligheter. 1000 kvm byggrätt. Möjlighet att växa in i hela fastigheten, totalyta då 900 kvm lager/kontor/lättindustri.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 432 - 432 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkomna till denna moderna kombilokal, med bra belägenhet i Lindome. Byggnaden uppfördes 2009, där man valde att lägga värmegolv i hela byggnaden (totalyta då ca 828 kvm). Finns mycket bra utvecklingsmöjligheter, både i befintlig fastighet med entresol som kan användas som kontor samt goda chanser att vid framtida behov kunna sitta i hela byggnaden. Takhöjd vid högsta punkt ca 8 meter. Möjlighet att bygga port till lagerdelen. Det finns byggrätt på tomten med 1000 kvm för den som önskar bygg ut eller bygga till. Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten finns också.

Utförande

Byggår

2009

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 432 432

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Heljesvägen 11
Sökhjälp