Skriv ut

Skapa PDF

Tuvevägen 37, Hisingen

göteborg

Stor, öppen verkstads/lageryta om 650 kvm, inkl litet kontor, kök och toalett med dusch. Port med höjd på 3,6 m och bredd på 3,6 m. Takhöjd 5 meter.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 650 - 650 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en stor och öppen verkstads-/lageryta på totalt 650 kvm. Lokalen har mindre kontorsdel, kök/pausrum och toaletter med dusch. Nytt kök, WC, WC/dusch från 2016. Dessutom fick ytskikten i lokalen en uppfräschning hösten 2016. Lokalen har mycket bra skyltläge vid Tuvevägen som trafikeras frekvent och som har bra kommunala anslutningar. Lokalen har en port med höjd om ca 3,6 meter och bredd om ca 3,6 meter. Takhöjden är som högst omkring 5,0 meter i lokalen och som lägst till undertak eller underkant balk ca 3,6 meter. OBS! Lokalen är ledig från 1 november 2019.

Utförande

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 650 650

Omgivning

Omgivning/natur

Tuvevägen 37 ligger centralt på Hisingen vid en vältrafikerad led med närhet till Hisingsparken, Sankt Jörgen Park och angränsande grönområde till fastigheten. Avståndet är kort till Backaplan med ett stort kommersiellt utbud.

Närservice

I området finns mycket kontor och verksamheter som Holmens Bilvård, HORNBACH, Shurgard, Lidl och lunchrestauranger.

Kommunikationer

Lokalen har ett fördelaktigt läge och är enkel att nå med bil samt kommunala medel, då det finns en busshållplats intill fastigheten. Fyra busslinjer trafikerar hållplatsen. Med linje 17 nås Hjalmar Brantingsplatsen på endast sex minuter och Nordstan på tolv minuter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Tuvevägen 37
Sökhjälp