Hisingen | HISINGS BACKA

Favorit Dela

Selma Stad

Moderna kontorsytor vid nya Selma Stad.

Beskrivning

Nu bygger vi ett nytt hus i Selma Stad. Tag chansen att påverka utformningen av er kontorslokal redan från början. Det finns inuläget vakanta ytor på plan 1, plan 2 och plan 3 i det kommande vårdhuset som kommer ligga i anslutning till samma fastighet som livsmedelsbutiken. Planerade hyresgäster är vårdcentral, familjecentral och tandvård. Tillgängliga ytor från 200 m² till 1160 m². Nära till bra service och kommunikationer. Hela området beräknas färdigställas mellan 2019-2021.
  • Total yta

    1160 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 1 160

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 75:20

Våningsplan:

2


Omgivning

Omgivning/natur:

Selma Lagerlöfs Torg håller på att förvandlas. Till en välkomnande och trygg stadsdel, till en plats med framtidstro och kontinuitet från historien och nutiden. Här kommer det förtätas med flera bostäder av blandad karaktär, idrotts- och kulturanläggningar samt nya handels- och servicebyggnader. När området är fullt utbyggt kommer det att finnas närmare 3 000 nya bostäder runt torget och Litteraturgatan. Följ utvecklingen på www.selmastad.se.

Närservice:

Redan idag finns det många verksamhetslokaler vid Selma Lagerlöfs Torg. Under de närmaste åren kommer torget att genomgå en stor omvandling, som ger möjlighet till utökade handelsytor med plats för både befintliga och nya företag. I Selma Stad planeras det för dagligvaruhandel, detaljhandel, vård, service, idrott, kultur, caféer, restauranger och mycket mer - allt för att skapa en plats fylld av liv.

Kommunikationer:

Redan idag är det mycket goda kommunikationer till och från Selma Lagerlöfs Torg med hållplats för lokaltrafik i anslutning till torget och väl skyltat från större farleder. Just nu utreds om spårvägen ska byggas ut till området, i så fall kommer bussar och spårvagn att trafikera i ett gemensamt kollektivtrafikfält i mitten av vägbanan.


Övrig information

Övrigt:

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Samtliga lokaler och fastigheter är geografiskt placerade inom Göteborgs kommun och en stor del av lokalerna är koncentrerade kring stadsdelstorg. Till största delen är fastigheterna byggda under 50-, 60- och 70-talet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 443 000 kvadratmeter kommersiella ytor, vilket gör oss till en av Göteborgs största kommersiella fastighetsförvaltare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

UU

Uthyrare

Uthyrningsavdelningen

lokal@goteborgslokaler.se

031- VISA NR 031-335 01 00

Marknadsförs av Förvaltnings AB GöteborgsLokaler
goteborgslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Selma Stad