Skriv ut

Skapa PDF

Östgötagatan 100, Södermalm

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 520 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en av Södermalms absolut coolaste lokaler, belägen intill Hammarbykanalen och endast ett stenkast från Skanstull. Förutom det unika läget precis vid vattnet, utmärker sig lokalen genom dess höga arkitektoniska kvalitet av ljusa & välplanerade utrymmen i genomgående betongelement samt den unika takhöjden på 5 meter.

Utförande

Planlösning

Upp till ca 30 arbetsplatser.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 520

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen har ett utmärkt läge på Södermalm med gott om grönområden i närheten såsom Årstaviken och Hammarbykanalen. Varför inte ta en promenad längs vattnet eller äta lunch på Thaibåten? Hammarby Sjöstad är en snabb framväxande stadsdel där många välkända företag har hittat till. Skansbron är förbindelsen mellan Södermalm och Hammarby Sjöstad och med ett kontor här, får man det bästa av båda världar.

Närservice

Här kan man räkna med närhet till gymanläggningar, restauranger, service och shopping. Inom räckhåll finns Ringens centrum, Skrapan och Götgatan som erbjuder allt som kan tänkas behövas! I Ringens centrum finns ett brett utbud av restauranger för att avnjuta en god lunch som erbjuder allt från asiatiskt till italienskt. Från Östgötagatan nås även Nytorget med flera populära restauranger och barer. Inom 15 minuters promenad nås många omtyckta restauranger som Urban Deli och Shanti Gossip.

Kommunikationer

Med endast en kort promenad på ca 5 minuter nås tunnelbanestationen Skanstull och bussar även bussar finns i nära anslutning. Det är även smidigt att ta sig till Södra Station, pendeltåg, med antingen buss eller en dryg kvarts promenad. Utöver kollektivtrafiken är det även smidigt att färdas med både cykel och bil till Östgötagatan 100 med fina cykelbanor och Söderleden.

Övrig information

Övrigt

Området erbjuder restauranger, caféer, butiker, biografer, gym och med tunnelbanan runt hörnet. Kombinationen av moderna kontorslokaler och det centrala läget på Södermalm gör det lätt att trivas här!

Dokument

Östgötagatan 100
Sökhjälp