Hallstahammar
| Hallstahammar

Favorit Dela

Norra Västeråsvägen 5

Butikslokal/Bilhall om 790 kvm.

 • Kategori:

  Butik, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  790 m²

 • Hyra:
Fin butikslokal/bilhall om 790 kvm (tidigare hyresgäst Bilia). Perfekt för försäljning och showroom. Stora glaspartier ger ett fint ljusinsläpp, lokalen är utrustad med en port med 2.40 i takhöjd och två mindre kontorsrum samt wc. Parkeringsplatser finns i anslutningen till lokalen. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare info!
 • Total yta

  790 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Nickeln 2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger strategiskt bra till endast ett stenkast från rondellen som sammansvetsar Bränstaleden och Västeråsvägen som leder igenom centrala Hallstahammar. Det omkringliggande området består till största del av bostäder samt butiker, och från fastigheten finns mycket bra skyltläge mot Västeråsvägen.

Närservice:

I närområdet finns flertalet restauranger och butiker inom minuters gångavstånd. Väg i väg till fastigheten ligger Köks- och möbelbutiker, samt bensinstation och bankomat. Fem minuters bilfärd mot Hallstahammar centrum finns livsmedelsbutik, apotek och Elgiganten. För smidiga övernattningar ligger Skantzen Brukshotell 10 minuters bilfärd bort.

Kommunikationer:

Fastigheten är smidig att ta sig till via Västeråsleden, en av de största vägarna som går genom Hallstahammars centrala delar. Bränstaleden kopplar samman Hallstahammar med E18, som tar dig till Västerås på under 20 minuter. Busslinje 511 stannar vid busshållplats "Västeråsvägen" endast några minuters promenad från fastigheten. Bussen trafikerar sträckan flertalet gånger under dagarna och tar dig mellan Västerås och fastigheten på 30 minuter. Tåg i Bergslagen trafikerar Hallstahammar och sammankoppplar staden med Västerås, Stockholm, Gävle, Örebro och Norrköping. Närmaste flygplats är Västerås Flygplats som har flertalet avgångar ut i Europa. För inrikesflyg är närmsta flygplats Arlanda Flygplats norr om Stockholm, som du når på cirka 1 timme och 20 minuter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Förvaltare

Jan Östergren

jan.ostergren@corem.se

070 VISA NR 070 53 16 118

DL

Uthyrare

Daniel Lindhagen

daniel.lindhagen@corem.se

08 5 VISA NR 08 503 853 30

072 VISA NR 072 240 17 49

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Kungsgatan 6
70211 Örebro
corem.se
Norra Västeråsvägen 5

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Fler annonser från denna annonsör