Skriv ut

Skapa PDF

Borgås Gårdsväg 15

kungsbacka

Stort lager med lastbrygga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 700 m²

Information

Beskrivning

Nu har ni chansen att hyra ett rymligt lager med kontorsdel i Borgås, Kungsbacka. Takhöjd i lagret 6-7 meter. 2 portar med lastbrygga samt en vikport på gaveln. Två omklädningsrum och två kontorsrum i entréplan. Stort pausrum med pentry, ett kontor och ett konferensrum i entrésolplan.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 700

Omgivning

Omgivning/natur

I norra Kungsbacka, ca två mil söder om Göteborg, ligger norra Varla industriområde. Ett naturnära men ändå centralt industriområde med shopping och kommunikationer i närheten. I Kungsbacka har flera nya och välordnade kontors- och industriområden växt fram på senare år och nya planeras. Näringslivet domineras av små och medelstora företag. Tillväxten i kommun har varit stark sedan 1970-talet. I närheten ligger Hede Fashion Outlet och fler restauranger finns att välja på. I Kungsbacka innerstad , som ligger nära, finns gott om caféer och restauranger. Till Kungsmässan köpcenter är det ca 1,5 km där all tänkbar service med många butiker, systembolag, bank, apotek, mataffärer finns. Parkeringar finns i anslutning till fastigheten. Havet, badstränderna och de många naturreservaten ger möjligheter till fina upplevelser på. Gottskär och Särö är klassiska seglarmiljöer. Kungsbacka Innerstad, med anor från medeltiden, präglas av träbebyggelse från förra sekelskiftet.

Kommunikationer

Buss kör i närområdet och det finns bra kollektivtrafik norrut mot Göteborg och Mölndal i form av pendeltåg och expressbuss. Söderut mot Varberg, Falkenberg och Halmstad går tåg varje timma. Från Hedestation är det 5 min med buss, busshållplatsen ligger på gångavstånd från fastigheten. Påfarten till E6 ligger två minuts färd bort och det är enkelt att når kontinenten via färjorna i Göteborg och Varberg. Inom 30 minuter är man på Landvetter Flygplats eller Göteborgs centrala delar.

Övrig information

Övrigt

Industrifastighet.

Borgås Gårdsväg 15
Sökhjälp