Östermalm
| Stockholm

Favorit Dela

Bobergsgatan 55

Fantastisk byggnad för café och restaurang samt delishop - Gasverket!

 • Kategori:

  Butik, Övrigt

 • Tillträde:

  Q2 2021

 • Storlek:

  500 - 580 m²

 • Hyra:
Nu finns det möjlighet att förhyra ett eget litet hus för att ha restaurang, café, bageri, deli etc. Huset är ursprungligen byggt 1893 och nu restaureras det av CA Fastigheter varsamt för att bibehålla den gamla charmen. Huset är byggt i två delar så den ena delen passar utmärkt för att ha ett mindre café i för servering av frukost och en mindre delishop. Den större delen passar det utmärkt för lunch och kvällsservering. Båda ytorna kan kombineras med varandra för verksamhet som är öppen 07:00 -- 22:00 dagligen. Lokalerna förses med ett härligt entrésol som kan användas som serveringsyta. Källaren förbereds för kylrum, omkl.rum, förvaring, sophantering m.m.
 • Total yta

  580 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 500 580

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hus 27

Byggår:

1896

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

1 av 1


Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft


Omgivning

Närservice:

Gasverket utvecklas just nu till en ny destination i Stockholm. Här skapas nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelser. I Norra Djurgårdsstaden finns COOP, Apoteket, Blomsterverket och annan service. Under Q3 2019 öppnade Systembolaget och Klätterverket. Vi välkomnar även tre nya kontorshyresgäster, Bergh´s communication school, Sandvik Machine Solutions samt House Doctor som kommer att flytta in under 2020. Totalt förhyr dom tillsammans ca 7 000 kvm kontor och totalt ca 600 arbetsplatser. När hela Gasverksområdet är färdigutvecklat så kommer det att arbeta ca 2 000 människor i området och ca 12 000 boende.

Kommunikationer:

T-bana: Röd linje till Ropsten Buss: Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an


Övrig information

Övrigt:

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

SP

Sebastian Pradilla

sebastian@newproperty.se

0706 VISA NR 0706409279

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Bobergsgatan 55

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör