Skriv ut

Skapa PDF

Gasverket - Hus 27, Stockholm

stockholm

Fantastisk byggnad för café och restaurang samt delishop - Gasverket!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt
Storlek: 715 - 715 m²
Tillträde: Q2 2020
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att förhyra ett eget litet hus för att ha restaurang, café, bageri, deli etc. Huset är ursprungligen byggt 1893 och nu restaureras det av CA Fastigheter varsamt för att bibehålla den gamla charmen. Huset är byggt i två delar så den ena delen passar utmärkt för att ha ett mindre café i för servering av frukost och en mindre delishop. Den större delen passar det utmärkt för lunch och kvällsservering. Båda ytorna kan kombineras med varandra för verksamhet som är öppen 07:00 -- 22:00 dagligen. Lokalerna förses med ett härligt entrésol som kan användas som serveringsyta. Källaren förbereds för kylrum, omkl.rum, förvaring, sophantering m.m. Driver du/ni idag en café/restaurang med ett spännande koncept så vill vi gärna komma i kontakt med dig! Maila din företagspresentation till catia@newproperty.se så återkommer vi inom kort.

Utförande

Byggår

1896

Renoveringsår

2019

Våningsplan

1 av 1

Teknisk information

Ventilation

Kyld tilluft

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 715 715

Omgivning

Närservice

Gasverket kommer att bli en ny destination i Stockholm. Här skapar man nya mötesplatser i form av kultur, restauranger, butiker och upplevelse. Totalt bygger man ca 12 000 bostäder som är helt inflyttade under 2019. Idag finns COOP, apoteket. Vi anpassar även tre stycken kontorsbyggnader i första etappen för ca 600 arbetsplatser. Totalt så kommer det att arbeta ca 2 000 människor i området när det står klart.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje till Ropsten Buss: Stomlinje 6, samt 73:an och 55:an

Övrig information

Övrigt

Med byggandet av Norra Djurgårdsstaden, ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Europa, sätts det gamla industriområdet i ett helt nytt sammanhang. Ferdinand Bobergs vackra tegelbyggnader kommer sätta tonen för upplevelsen av Gasverket, som inte bara aspirerar på att bli ett stadsdelscentrum utöver det vanliga för de boende i Norra Djurgårdsstaden, utan även en levande destination för alla stockholmare.

Länkar

Gasverket - Hus 27
Sökhjälp