Centrum | Helsingborg

Favorit Dela

Oceangatan

Kontor i nya kontorspalatset Prisma.

Beskrivning

I vår nya kontorsfastighet Prisma i Oceanhamnen kommer vi kunna erbjuda ett flertal olika lösningar för såväl stora som små företag. Här kan vi skapa kontorsytor med allt från ca 19-129 arbetsplatser. Alla lokaler kan anpassas efter verksamhet och behov, både vad gäller planlösning och storlek, allt från sex kontor på varje plan till ett helt våningsplan. Utformingen av kontoren kommer ta tillvara på dagsljus med stora fönster och maximal utsikt över staden och sundet. Till kontoren kommer det finnas möjlighet att nyttja fastighetens terass och gemensamma ytor. Inflyttning är planerad till 2020.
  • Total yta

    1751 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 303 1 751

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ursula 1 (Prisma)


Omgivning

Närservice:

Gångavstånd till Helsingborg C ( fd Knutpunkten) med restauranger, kafféer, apotek, och pressbyrå mm. Närhet till Helsingborgs Centrum med mat, shopping och kulturhus. I fastigheten finns cykelparkering (inomhus) omklädningsrum och dusch. På terassen som ligger på sjätte våningen finns utegym. Det finns också laddstationer för elbilar.

Kommunikationer:

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport. Gångavstånd till nyrenoverade Helsingborg C (fd Knutpunkten) med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt).


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JJ

Jan-Erik Johansson

jan-erik.johansson@wihlborgs.se

042- VISA NR 042-490 46 27

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
wihlborgs.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Oceangatan