Skriv ut

Skapa PDF

Oceangatan, Centrum

helsingborg

Kontor i nya kontorspalatset Prisma.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 303 - 1 751 m²
Karta

Information

Beskrivning

I fastigheten Prisma kan vi erbjuda ett flertal olika lösningar för såväl stora som små företag. Här kan vi skapa kontorsytor med allt från ca 19 upp till ca 129 arbetsplatser. Alla lokaler kommer att kunna anpassas helt vad gäller planlösning och storlek efter våra blivande hyresgästers verksamhet och behov. Samtliga kontorslösningarna kommer ha egen ingång, kök/pentry, wc, tysta rum och mötesrum. Till kontoren i Prisma finns möjligheten att nyttja fastighetens terass och gemensamma ytor. Kontoren i Prisma kommer har ett naturligt ljusflöde med en modern inredning.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 303 1 751

Omgivning

Närservice

Gångavstånd till centrum med restauranger, kafeér och shopping. Nära till nyrenoverade Helsingborg C med restaurangtorg och kafeér. Det planeras även restauranger och kafeér i fastigheten. Cykelparkering med omkädningsrum för herr o dam, utegym på sjättevåningen med stor terass. Samlingssal för ca 50 personer.

Kommunikationer

Härifrån är det bara en timme till Copenhagen Airport och en halvtimme till Ängelholm-Helsingborg Airport.  En kort promenad via den nya cykel-och gångbron tar er till Helsingborg C.

Dokument

Oceangatan
Sökhjälp