Skriv ut

Skapa PDF

Sjöängsvägen 1-3, Norrviken

sollentuna

Här erbjuds en ljus lokal i centrala Norrviken, med närhet till service, pendeltåg och norrviksleden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 344 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

I Norrviken erbjuder vi lokaler med bra kommunikationsmöjligheter, kontorsanpassade med blandad planlösning samt närhet till grönområden och service. Det finns goda parkeringsmöjligheter och i nära anslutning finns pendeltåg.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1 av 3

Planlösning

Välkommen till denna ljusa och fräscha kontorslokal på 344 kvm i Norrvikens Företagspark. Lokalen har stora kontorsrum samt att det finns möjlighet att skapa öppna ytor för kontorslandskap om så önskas. Pentry med matplats finns och två bra förråd.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 344

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger längs Norrvikenleden och är omgiven av grönområden och bostäder. Här erbjuds ni närhet till kollektivtrafik med Norrvikens pendelstation några hundra meter bort, samtidigt som ni på tre minuter tar er ner till vattnet vid Norrviken.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns att hyra separat.

Närservice

I området finns restauranger som serverar lunch och vid Norrvikens pendelstation finns Ica Nära lunchrestaurang samt en välbesökt köttbutik. Nära Norrviken ligger Stinsen och Sollentuna Centrum där all tänkbar service finns

Kommunikationer

Fastigheten ligger fem minuters promenad från pendelstationen i Norrviken. Det tar cirka tjugo minuter från Norrviken till Stockholm C med pendeltåg. Arlanda flygplats nås inom 15 minuter med pendeltåget. E4/E20 finns i nära anslutning.

Sjöängsvägen 1-3
Sökhjälp