Skriv ut

Skapa PDF

Gårdsfogdevägen 16

bromma

Lagerlokal med smidig access.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 175 m²

Information

Beskrivning

Nu finns denna lagerlokal om 175 kvm tillgänglig. Lokalen har en smidig access från garageplan vilket underlättar vid logistikflöden. Lagerlokalen har en bra takhöjd och en bred port som ger en god funktion.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 175

Omgivning

Omgivning/natur

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga inom Europa och hela Sverige.

Övrig information

Övrigt

Här har du fastigheten som visar upp sin bästa sida. Med en ny fasad mot den trafikerade Ulvsundaleden. Fastigheten, som som består av kontor och till viss del lättproduktion förvärvades 2001.

Dokument

Gårdsfogdevägen 16
Sökhjälp