Skriv ut

Skapa PDF

Arenagatan 8b, Hyllie

malmö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 869 - 869 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du möjlighet att flytta in i dessa moderna och trivsamma lokaler. Med öppen planlösning, högt i tak och flera konferens- och mötesrum passer dessa flexibla ytor dom flesta som vill sitta yteffektivt och snyggt! Lokalen är dimensionerad för cirka 80 personer när det gäller ventilation/kyla och 150 personer avseende brand/utrymning. Inflyttning 1e januari 2020 Boka en visning idag!

Planlösning

Utförande

Byggår

2016

Våningsplan

3

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 869 869

Omgivning

Omgivning/natur

I Hyllie skjuter flera hus i höjden och det byggs ständigt nytt i denna spännande stadsdel. Siluetten kring Malmö Arena fortsätter att växa fram med nya kontorshus och bostadshus. I området finns köpcentrat Emporia, internationella mässanläggning (Malmö Mässan), hotel och konferenanläggningar.

Närservice

All tänkbar service finner du i eller i nära anslutning till Emporia.

Kommunikationer

Kommunikationerna är en av anledningerna att så många väljer att etablera sig i Hyllie. Med Citytunneln når du Kastrup eller Malmö C och Malmö Innerstad på några minuter. Nedfarten till Citytunneln är rakt över gatan och tågen går regelbundet och ofta. Kör du bil finns nära access till Yttre- och Inre ringvägen med parkeringshus i samma hus (med ingång från våningsplan, plan 3).

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Arenagatan 8b
Sökhjälp