Limhamn
| Limhamn

Favorit Dela

Övägen 8A

Kontorsplan på första parkett mot havet.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  440 m²

 • Hyra:
På ett fantastiskt läge i Limhamns gamla färjehamn har ni möjlighet att hyra ett representativt kontor på ett unikt läge i underbar miljö med bryggor, fiskhamn och gästhamn för fritidsbåtar. Huset "Dragörkajen" är ett uppseendeväckande hus med sex våningsplan . Här erbjuder vi ett unikt kontor med utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark.Rejäla balkonger längs hela fasaden erbjuder både morgon- och eftermiddagssol. Här sitter man gärna och avnjuter en kopp kaffe, blickar ut över havet och lyssnar till vågornas brus. Kontorsytan inleder med en välkomnande entré- och loungedel tillsammans med reception. Ytan fördelar sig till viss del på traditionella kontorsrum i varierande storlekar samt öppet kontorslandskap. Mot havet och de härliga panoramafönsterna ligger köket med direkt utgång till den härliga balkongen. Köket är stort med möjlighet att hålla utbildningar och rymligt med plats för företagsrepresentationer och event inom det egna kontoret. Kontoret fördelar sig på hela våningsplan två i fastigheten. I huset i övrigt finns en väletablerad restaurang med husmanskost, nyöppnad sushi restaurang och frisör tillsammans med övrig kontorsverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
 • Total yta

  440 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dragör 1

Byggår:

2014

Våningsplan:

2

Planlösning:

Planlösningen går att anpassa för att passa er verksamhet och ert behov optimalt.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Nära gångavstånd till Limhamns centrum med ett brett utbud av shopping, restauranger och daglig service. Här finns trivseln och charmen hos en småstad i en del av storstaden Malmö.

Närservice:

Inom fastigheten finns en trevlig väletablerad restaurang och frisör.

Kommunikationer:

Centrala Malmö når du med bil eller buss inom 10-15 minuter. Busshållsplats finns inom fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Här erbjuder vi ett unikt kontor intill hav med fantastisk utsikt och marin miljö!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
Kabingatan 9
20214 Malmö
klovern.se
Övägen 8A

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör