Bråddgatan 7

NORRKÖPING
Spara Dela
Spara Dela
Yta

167 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

En centralt belägen kontorslokal med fin utsikt över strömmen med närhet till centralstation, buss och spårvagn.

Nu är vår lokal om 167 kvm ledig till dig som söker kontor i centrala Norrköping, med ett fantastiskt läge precis intill strömmen. En ljus och fin lokal med ljusinsläpp från många fönster. Lokalen är i väldigt fint skick och med en variation av öppen planlösning och kontorsrum skapar du möjlighet för trivsel och produktivitet i er verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    167 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Enväldet 9

Våningsplan:

2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Bråddgatan sitter du och dina medarbetare i centrala Norrköping med närhet till både tåg, bussar och spårvagn. Med ca. 10 minuters promenad når du butiker och restauranger i citykärnan.

Närservice:

Med Lyckan-kvarteren, Spiralen och Linden Köpcentrum har du Norrköpings bästa utbud enbart 10 minuters promenad från kontoret.

Kommunikationer

Parkeringsanläggningar, buss- och spårvagnshållplatser samt gångavstånd till tågstation ger dig goda kommunikationsmöjligheter.
Bråddgatan 7

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

60185 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler från Lundbergs Fastigheter