Lorensberg
| Göteborg

Favorit Dela

Berzeliigatan 14

Sitt säkert på Lorensbergs Kontorshotells extremt billiga, trygga och enskilda rum.

 • Kategori:

  Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Vi kan skriva kontrakt idag

 • Hyra:

  fr. 4500kr/mån för eget kontor

 • Storlek:

  10 - 25 m²

I tider som dessa är arbetsmiljön minst lika viktig som det är att kostnadseffektivisera sina verksamheter. Varför inte så sig till ro på Lorensbergs Kontorshotell för att jobba i en miljö som förmodligen överträffar alla andra motsvarande kontorshotell. Priser från 4500kr/mån ex.moms. Är ni ett företag som sitter på motsvarande kontorshotell fast där co-workers och möten avlöser varandra? Eller är ni ett företag som vill skapa en tryggare arbetsmiljö genom att flytta över anställda för att minimera risken för smittspridning (korttidskontrakt finnes) Hos oss finns inga co-workerplatser, bara enskilda rum. Att sitta hos oss är inte värre än att befinna sig i sin egen lägenhet. Vi erbjuder en sammanlagd kontorsyta på 503m2 med 21 enskilda kontorsrum i storleken 8-25m2. Varje rum är unikt och uppfyller olika behov så därför bör de ses på plats. Meningen är att ni som hyresgäster skall känna er som hemma på er arbetsplats och att även de ca 200m2 sociala ytorna ska kännas lika mycket som era som ert eget rum gör. Vi erbjuder flexibla ytor, lösningar och kontrakt för alla, oavsett om du är enmansföretagare eller ett större företag Priser.. Lorensbergs Kontorshotell erbjuder priser rejält rabatterade priser så länge corona-pandemin pågår. Lorensbergs Kontorshotell vill göra det så absolut enkelast möjligt för kunden. Därför har vi valt att vara "all inclusive". Dvs, när ni begär en offert från oss är det endast ett pris ni har att förhålla er till. Inga medlemsskap eller dolda avgifter tillkommer i form av kopieringspapper, wi-fi, kaffe, el, värme eller hyra för konferensrum osv. ALLT ingår som hör ett modernt och väl fungerade kontor till. I Priset ingår... - Fri tillgång till ca 200m2 sociala ytor/ Loungeavdelning - Fri tillgång konferensrum - Fri tillgång till projektor - Fullutrustat kök och matplats - Fiber Wi-Fi, trådlöst och kabel - Nätverksprinter/scanner - Papper - Gratis kaffe och té - 24/7 access till kontoret - El, värme, vatten, fastighetsskatt - Städning gemensamma ytor - Badrum med dusch - Städning av ditt egna rum mot tillägg på hyran I och med vårt samarbete med Mercado Mexico ingår också... - 30% rabatt på dagens lunch hos Mercado Mexico - Rabatterade priser på deras eventlokal - Afterwork-priser på öl och vin varje dag i baren Vår idé bygger på att vara så tillmötesgående och flexibla som bara går. Oavsett vilka förhållanden ni jobbar efter, eller vilka önskemål och krav ni ställer som hyresgäst är vår absoluta ambition att kunna hjälpa er.
 • Total yta

  25 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 25
 • Ytbeskrivning

  Varje rum är helt unikt och bör ses på plats. I februari i år berikades Lorensbergs Kontorshotell med ett helt nytt våningsplan. Det innebär 228m2 ny yta på undervåningen som sammankopplas med övervåningen via en interntrappa.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Heden 27:12

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

4 av 5

Antal rum:

21

Planlösning:

Varje kontor är helt unikt och inte det andra likt. Därför är det absolut det bästa att se det på plats.


Teknisk information

Uppvärmning:

Värme ingår

Ventilation:

Ingår

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Götaplatsen, Näckrosdammen, Avenyn, Scandinavium osv

Företag i närheten:

rekrytering, sälj, fastighetsutveckling, IT, entreprenörer, Konsul, konsulter, Digital marknadsföring

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i mån av vakanser. Kontakta för mer information. Just nu har vi lediga platser i vårt garage. Först till kvar är det som gäller.

Närservice:

7/11, mataffärer, restauranger, kultur, uteliv...

Kommunikationer:

Hela stans kollektivtrafik inom en 5 minuters promenad

Skyltläge:

Möjlighet till skyltning mot gatan och i hiss


Övrig information

Övrigt:

- Gynnsamma avtal med Mercado Mexico beträffande lunchpriser, afterwork och events och konferenser, med platser för upp till 60 pers. - Garageplatser finns i vårt varmgarage precis under kontoret - Städning av enskilda rum går att ordna efter överenskommelse. - Önskemål och krav på vad som saknas eller bör finnas går alltid att diskutera och i många fall att lösa.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

David Olbing

Kontorsvärd

David Olbing

david.olbing@gmail.com

0709 VISA NR 0709-504554

Marknadsförs av Semdo AB
Askims kyrkväg 11B
43651 Hovås
Berzeliigatan 14