Skriv ut

Skapa PDF

Fredsforsstigen 22-24

bromma

Topprenoverat kontor i kulturklassad byggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 225 m²
Karta

Information

Beskrivning

Denna lokal om 225 kvm topprenoverades 2018 och har en mycket modern standard med ljusa och fina ytskikt. Det utmärkta läget med närhet till Sundbyberg och de goda kommunikationerna skapar ett attraktivt område för företag. Här kan ert företag få möjlighet exponera ert varumärke genom att skylta på pylon. Fastigheten är kulturklassad och tidstypiskt karaktäristisk med fin kopparfasad. Precis intill fastigheten ligger Hotell Brommavik beläget. Ett flott hotell i en kulturminnesmärkt sekelskiftsbyggnad med inredning i Gustaviansk stil. Här kan era kunder eller kollegor långväga ifrån övernatta. Hotellet erbjuder även konferensrum. Bara 30 m från fastigheten finner ni gymmet Puls & Träning. Här kan ni unna er ett träningspass på lunchen.

Planlösning

Utförande

Planlösning

Topprenoverat kontor i kulturklassad byggnad.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 225

Omgivning

Omgivning/natur

Mariehäll, en av Stockholm kommuns största arbetsplatser med ca 1100 företag, gränsar till Sundbyberg och är vackert beläget vid Bällstaån. Här möter du en blandning av nya samt gamla kontor och butiker. Utmed ån ligger också det nya bostadsområdet Bromma Sjöstad som växer sig in i Ulvsunda industriområde. Mariehäll är ett av Stockholms starkaste utvecklingsområden och har nu blivit en förlängning av innerstaden. Detta innebär en ständig förbättring av kommunikationer, affärer, service, nöjen och bostäder.

Parkeringsmöjligheter/garage

Q-Park har hand om driften av parkeringsanläggningen. Det finns möjlighet att antingen hyra fasta platser i garage och utomhus eller hyra rörliga tillstånd. Det finns även parkeringsautomater i området för kortare besök. Är du intresserad, kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00.

Kommunikationer

Det går snabbt och lätt att ta sig till Mariehäll var du än befinner dig. Tvärbanan går ifrån Sickla Udde och genom Bromma, med en hållplats mitt i Mariehäll fram till Solna Station. Området trafikeras av flertalet busslinjer och kopplar ihop Mariehäll med bland annat Spånga, Alvik, Älvsjö, Solna, Danderyd, Ekerö och Mörby. Sundbyberg som är en stor kommunikationsknutpunkt på gångavstånd erbjuder både tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg och flygbussar. Om du färdas med bil är du snabbt ute på lederna med närhet till både E4 och E18. Bromma flygplats, som ligger precis intill, har korta incheckningstider som gör det enkelt att flyga till Europa och inom hela Sverige.

Övrig information

Övrigt

En arkitektonisk dröm med den tidstypiska och karaktäristika fasaden. Fastigheten ägdes länge av Uppsala Universitet innan Castellum förvärvade den. Fastigheten består till största del av kontor men har några mindre lagermöjligheter med en stor gemensam lastkaj. Fredsfors 14 ligger med trevlig utsikt över Bällstaån i ett område som är under utveckling i och med att Stockholm växer.

Fredsforsstigen 22-24
Sökhjälp