Skriv ut

Skapa PDF

Jägerhorns Väg 8

kungens kurva

Kontor mitt i Kungens kurva med ett exceptionellt skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt i kungens kurva finns nu denna fina och ljusa lokal tillgänglig. Det är ett utmärkt kommunikationsläge alldeles intill E4:an och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”. Lokalen har fina ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd och skapar trevliga sociala ytor för medarbetarna. Lokalen är belägen ut mot Smistavägen vilket ger ett exceptionellt skyltläge.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 500

Omgivning

Omgivning/natur

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller bussarna.

Övrig information

Övrigt

En byggnad som inrymmer en kontors- och butiksdel i två plan. Fastigheten är belägen med ett utmärkt skyltläge intill IKEA vid Kungens Kurva, en av nordens största handelsplatser.

Jägerhorns Väg 8
Sökhjälp