Kungens Kurva

Favorit Dela

Jägerhorns Väg 8

Kontor mitt i Kungens Kurva med ett exceptionellt skyltläge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    500 m²

  • Hyra:
Mitt i Kungens Kurva finns nu denna fina och ljusa lokal tillgänglig. Det är ett utmärkt kommunikationsläge alldeles intill E4:an och den kommande leden ”Förbifart Stockholm”. Lokalen har fina ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Den öppna planlösningen ger en härlig känsla av rymd och skapar trevliga sociala ytor för medarbetarna. Lokalen är belägen ut mot Smistavägen vilket ger ett exceptionellt skyltläge.
  • Total yta

    500 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Med Skandinaviens största handelsplats, Kungens Kurva, som granne har du ett stort utbud av diverse service, restauranger och shopping nära tillgängligt. Endast två minuters bilfärd bort finns ytterligare service i Skärholmen Centrum.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger knappt 500 meter från E4/E20 som gör det lättåtkomligt med bil. Flera bussar finns i området som tar dig till de större knutpunkterna. Närmaste tunnelbana är Skärholmen som ligger ca 1 km bort, lätt att ta sig till fots på trevliga gångbanor eller bussarna.


Övrig information

Övrigt:

En byggnad som inrymmer en kontors- och butiksdel i två plan. Fastigheten är belägen med ett utmärkt skyltläge intill IKEA vid Kungens Kurva, en av nordens största handelsplatser.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Jägerhorns Väg 8

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör