Skriv ut

Skapa PDF

Stigbergsliden 5B, Masthugget

göteborg

Ett hörnkontor i centrala Göteborg är nu tillgängligt på 100 kvm!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 100 - 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret är beläget en trappa upp i det välrenommerade Stigbergshuset, på adress Stigbergsliden 5B, Göteborg. Det är ett kontor som är rumsindelat med fyra kontorsrum samt en öppen kontorsyta ihop med tillhörande pentry, förråd och toalett med dusch. Det befintliga kontoret planeras att renoveras och stå klart för inflytt i april. Lokalen är även utrustat med AC (luftkonditionering). Tillgång till gemensam takterrass och konferensrum. Det finns stor tillgång av parkering inom området. Bredband kan fås med en hastighet på 1000 Mbit/s.

Utförande

Planlösning

Rumsindelat kontor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 100

Omgivning

Omgivning/natur

Masthugget ligger centralt till i Göteborg. Det är ett område som ingår i Göteborgsregionens tillväxtstrategi. Här kommer det att tillkomma handel, kontor och verksamheter framöver. I Masthugget sitter har man ett stenkast bort Göta älv och flera av Göteborgs viktiga trafikled samt närheten till knutpunkten Järntorget som är väl trafikerad med många avgångar med kollektivtrafiken. I Masthugget har man även tillgång till ett stort utbud av restauranger och caféer inom gångavstånd Här finns också all tänkbar service såsom matbutiker, vårdcentral, gym, shopping och mer.

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns goda möjligheter för parkering

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Stigbergsliden 5B
Sökhjälp