Skriv ut

Skapa PDF

Marconigatan 7, Väster

västra frölunda

Trevlig kontorslokal alldeles vid Frölunda Torg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 66 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Trevlig kontorslokal med närhet till bra service och kommunikationer. Här finns nu möjlighet till ett eget kryp in. Kontoret ligger i botten av bostadsfastighet alldeles vid Frölunda Torg. Entré i markplan. Lokalen har tidigare använts för friskvård. Det finns två wc:n, pentry samt tvättmaskin. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 66

Omgivning

Omgivning/natur

Frölunda Torg är centrum för handel och service i Västra Frölunda. Här finns över 200 butiker med ett brett sortiment. Fastigheten, som lokalen ligger i, ägs av Bostads AB Poseidon och lokalerna hyrs ut av GöteborgsLokaler. Båda bolagen ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen.

Kommunikationer

Bra kollektiva förbindelser då Frölunda Torg är en större kommunikationspunkt. Aktuell information om trafiken i och runt Göteborg, samt parkering och tillstånd hittar du på www.goteborg.se. Det finns gott om p-platser för besökare vid Frölunda Torg.

Marconigatan 7
Sökhjälp