Skriv ut

Skapa PDF

Varholmsgatan 2

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 215 - 215 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och modern kontorsyta om 215 kvm i Kungstens industriområde. Den här lokalen anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Här får ni dessutom tillgång till förrådsutrymme i källaren och goda parkeringsmöjligheter i området. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du lokalen smidigt genom dess närhet till både spårvagnshållplats och trafikleder.

Utförande

Byggår

1998

Planlösning

Anpassningsbar.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 215 215

Omgivning

Omgivning/natur

Kungsstens industriområde ligger bara ett stenkast från Sandarna i Majorna. I området hittar du en rolig blandning av verksamheter inom reklam, media, arkeologi, byggnadsvård, musikproduktion, trävaruhandel, verkstad och uthyrning av partytält.

Närservice

Lunchrestauranger finns i området.

Kommunikationer

Drygt 100 meter från lokalen ligger hållplats Sandarna som trafikeras av spårvagnar. För den bilburne är det även nära till de stora trafiklederna.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Varholmsgatan 2
Sökhjälp