Varholmsgatan 2 - Kontor
Varholmsgatan 2 - Kontor
Varholmsgatan 2 - Kontor
Varholmsgatan 2 - Kontor
Varholmsgatan 2 - Kontor

Göteborg

Favorit Dela

Varholmsgatan 2

Beskrivning

Här erbjuds en ljus och modern kontorsyta om 215 kvm i Kungstens industriområde. Den här lokalen anpassas efter tillträdande hyresgästs önskemål. Här får ni dessutom tillgång till förrådsutrymme i källaren och goda parkeringsmöjligheter i området. Vare sig du reser kollektivt eller med bil når du lokalen smidigt genom dess närhet till både spårvagnshållplats och trafikleder.
  • Total yta

    215 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Sandarna 17:2

Byggår:

1998

Planlösning:

Anpassningsbar.


Omgivning

Omgivning/natur:

Kungsstens industriområde ligger bara ett stenkast från Sandarna i Majorna. I området hittar du en rolig blandning av verksamheter inom reklam, media, arkeologi, byggnadsvård, musikproduktion, trävaruhandel, verkstad och uthyrning av partytält.

Närservice:

Lunchrestauranger finns i området.

Kommunikationer:

Drygt 100 meter från lokalen ligger hållplats Sandarna som trafikeras av spårvagnar. För den bilburne är det även nära till de stora trafiklederna.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Rozana Yevno

Uthyrningschef

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Varholmsgatan 2

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör