Södra Stigamo, Södra Stigamo, Jönköping - Lager

Södra Stigamo | Jönköping

Favorit Dela

Södra Stigamo

5 000 - 25 000 kvm lager i Södra Stigamo.

Beskrivning

Colliers International kan erbjuda nyproducerade lagerlokaler mellan 5 000 till 25 000 kvm i populära Södra Stigamo. Byggnaden och lokalern kan anpassas i samråd mellan fastighetsägaren och hyresgäst. L Jönköping och Vaggeryd anses ofta vara ett av Sveriges bästa logistiklägen. Inom 40 mil bor cirka 80% av Sveriges befolkning. Kontakta oss gällande era behov och önskemål!
  • Total yta

    25000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 5 000 25 000

Utförande

Planlösning:

Kan anpassas i samråd mellan fastighetsägaren och hyresgäst.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Johansson

Anders Johansson

anders.johansson@colliers.com

08-4 VISA NR 08-4023699

070- VISA NR 070-9201791

Marknadsförs av Colliers International AB
collierslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Södra Stigamo

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör