Regementsstaden
| Borås

Favorit Dela

Älvsborgsleden 9

Med närhet till såväl R40 som centrala Borås ligger ACG Nyström. Här i moderna lokaler finns möjlighet för just din verksamhet att flytta in.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor, Övrigt

 • Tillträde:

  Enligt ök

 • Hyra:

  Hyra enligt ök.

 • Storlek:

  500 - 1 250 m²

Med närhet till såväl R40 som centrala Borås ligger ACG Nyström. Här i moderna lokaler finns tillfälle för just din verksamhet att flytta in. Med stora möjligheter till anpassning är detta ett självklart val i er etablering eller flytt till nya lokaler i Borås. Lokalerna är lämpliga som kontor, lättare produktion samt lager. Finns behov av större lageryta så finns även detta att hyra. Alla ytor går att nå med hiss, både personhiss samt varuhiss. Alla ytor är helt nya och anpassningar går att göra enligt ök med hyresvärd. Upp till 1250 kvm på samma plan, går att dela upp i två delar på 750+500 kvm. Egen entré samt god tillgång till parkeringsplatser för såväl anställda som för kunder. Som hyresgäst finns det även möjlighet att nyttja den gemensamma innergård belägen på samma våning som lokalerna. Här finns utrymme för utemöbler och loungegrupp för de anställda att njuta av under raster och lunch. Här finns även en gemensam boulebana tillgänglig. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning och mer information.
 • Total yta

  1250 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 500 1 250

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el


Utförande

Våningsplan:

3 av 3

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Flera olika möjligheter till att dela av lokalen finns, dessutom finns det möjlighet att kombinera kontorsytor med tex lager på entréplan osv. Kontakta handläggande mäklare för vidare info och visning.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Trapphus med hiss. Varuhiss finns.

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I närheten ligger Pickesjön med stora strövområden och trivsam natur. Lite längre in i området växer Borås nya stadsdel Regementsstaden fram med en just nu pågående försäljning av bostäder. Bo och jobba i samma stadsdel ! kontakta handläggande mäklare för mer info.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri tillgång till i sort sett obegränsat antal platser för personal och besökare.

Kommunikationer:

Bussförbindelse "utanför dörren" och tåg 10-15 min bort.

Skyltläge:

Med ett läge nära R40 finns här alla möjligheter att attrahera såväl personal som kunder. Motorvägen nås på någon minut med bil och från Borås Centralstation är det 10-15 minuters promenad.

Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Magnus Mattiasson

Ansvarig mäklare

Magnus Mattiasson

magnus.mattiasson@skandiamaklarna.se

033- VISA NR 033-430 33 11

0733 VISA NR 0733-35 80 00

Marknadsförs av SkandiaMäklarna Kommersiella
Västerlånggatan 12
50330 Borås
skandiamaklarna.se
Älvsborgsleden 9