Norra Hamngatan 4

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

314 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljus lokal med lyxig känsla med utsikt över hamnkanalen mitt i centrum.

Ljus och fräsch kontorslokal med lyxig känsla om 314 m² på våning 1 av 5 med utsikt över hamnkanalen i det ståtliga Malmska huset, på Norra Hamngatan 4 inom Vallgraven i Göteborg.. Här finns bl.a. ett inbjudande kök, mysig lounge och flera härlig kontorsrum med fint ljusinsläpp. Lokalen har komfortkyla och är dimensionerad för ca 20-25 personer. Fastigheten möter tillgänglighetskraven.

Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Ytor

  • Total yta:

    314 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service, restauranger och shopping finns i närheten.

Kommunikationer

Bara 3 minuters promenad till Stenpiren där det går många bussar, färjor och spårvagnar. Centralstationen ligger ca. 8 minuters promenad.
Norra Hamngatan 4