Skriv ut

Skapa PDF

Askims Torg 5

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 553 - 553 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en utmärkt lokal om ca 433 kvm + 120 kvm biarea på undervåning att hyra mitt på Askims Torg. Lokalen passar bra som både butiks- och lagerlokal eller showroom. Lokalen är fördelad på tre våningar. Entréplan består av en öppen planlösning och källarvåningen består av flera rum. Lokalen är även försedd med en lastkaj på översta våningen. Lasthiss finns som tar 1600 kg. Hissen är 2,4 ggr 1,6 meter.

Utförande

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Butik 553 553

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på Askims Torg, Söder om Göteborg. Närområdet består till största delen av bostadsområden.

Närservice

Den offentliga service som finns på Askims Torg är Askims bibliotek, vårdcentral, tandvård. Här finns även Gatzby pizzeria och godisbutik m.m.

Kommunikationer

Med busslinje Rosa Express och 751 tar man sig vidare in mot Göteborg, närmaste hållplats är Askims Stationsväg. Betalparkering finns invid fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Askims Torg 5
Sökhjälp