Skriv ut

Skapa PDF

Aröds Industriväg 34

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 235 - 235 m²
Karta

Information

Beskrivning

I Aröds industriområde finns nu en kontorslokal om 235 kvm ledig. Lokalens planlösning är fördelad på kontors- och pausrum samt förråd, kundmottagning och utställningsyta. Inte långt från kontorslokalen ligger Backaplans handelsområde som erbjuder stort serviceutbud!

Utförande

Planlösning

Blandad.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 235 235

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger i centrala delen av Aröds industriområde. Industriområdet är beläget i Hisings Backa med närhet till Backaplan som är under utveckling. Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum. Handeln upptar idag omkring 110 000 kvadratmeter. Områdets drygt 100 butiker omsätter på årsbasis drygt 2,2 miljarder kronor och har 3,6 miljoner besökare. På Backaplan samsas stora butikskedjor som H & M, Mc Donalds och Siba med framgångsrika mer lokala aktörer.

Närservice

Närhet till Backaplans handelsområde där stort serviceutbud finns.

Kommunikationer

Fastigheten nås enklast med bil.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Aröds Industriväg 34
Sökhjälp