Skriv ut

Skapa PDF

Gårdsvägen 6, Arenastaden

stockholm

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 000 - 9 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mitt emellan Målbron och Solnas nya resecentrum ligger huset som en gång i världen byggdes åt bokförlaget Natur och Kultur. Nu återfår huset sin industriella känsla och moderniseras för att passa ert företags behov.

Utförande

Byggår

1950

Renoveringsår

2020

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 000 9 000

Omgivning

Omgivning/natur

Välkommen till Stockholms modernaste stadsdel! Här möter du lika delar affärsliv som nöjen, och alltid med hög puls. Mall of Scandinavia och Friends Arena är två centrala landmärken i stadsdelen som fungerar som nav för all typ av service och nöjen. Blandningen av bostäder, kontor, shopping och hotell gör att stadsdelen är trygg och levande även efter kontorstid. Arkitekturen i stadsdelen skapar en modern city-känsla av internationellt snitt. Och kommunikationerna är i det närmaste obegränsade – oavsett om du pendlar till jobbet, ska ut och flyga eller behöver ta dig snabbt in till innerstaden. Arenastaden är idag hem till flera av Sveriges största företag. Här blir du granne med bolag inom bland annat telecom, finans, dagligvaruhandel och mode. För att bara nämna några.

Närservice

Närheten till Friends Arena innebär närheten till sport, musik och underhållning av högsta klass. Precis bredvid har du den bästa shoppingupplevelsen du kan hitta i norra Europa, Mall of Scandinavia. Det extremt stora antalet butiker och restauranger lockar varje månad en bra bit över 1 miljon besökare.

Kommunikationer

4 min till Odenplan 7 min till Centralen 30 min till Arlanda 10 min till Bromma flygplats 15 min med cykel till Odenplan Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, bussar, E4, E20 och E18 samt bra cykelvägar.

Dokument

Länkar

Gårdsvägen 6
Sökhjälp