Malmö

Favorit Dela

Hyllie Stationstorg 31

Bättre kommunikativt läge finns inte. Välkommen till The Point!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  150 - 7 000 m²

 • Hyra:
Med nedgång till Hyllie Station direkt utanför entrén kombinerat med helt nya kontorsytor skapas en optimal arbetsplats. Byggnaden är under uppförande och erbjuder inflytt från december 2019 och framåt! I The Point, 110 meter, skapas kontor med en otrolig utsikt över Öresund och Skånes landskap. Hyr man ett helt plan (ca 800 kvm) får man en 360 graders vy över Malmö och Öresund. Här byggs med den modernaste teknik och ett fokus på hållbarhet samtidigt som man som hyresgäst erbjuds all tänkbar service. Omklädningsrum byggs i källarplan. Konferensrum byggs på ett helt våningsplan i huset och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym. I den storslagna entrén, som är 6,5 meter i takhöjd, möts man av en reception och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och bidrar till pulsen i huset. Lobbyn är sammanbyggd med Quality Hotel View som erbjuder 302 rum och en av Hyllies bästa lunch och middagsrestauranger. Här bokar du enkelt dina konferenser, bokar hotellrum till dina besökare eller tar en kaffe i loungen medan du väntar på tåget. Genom speedgates når man hissarna som tar oss upp i huset. Kontoren är designade att passa både öppen och stängd planlösning. Den stora fönstersättningen skapar ett rikligt ljusflöde utan någon insyn. Här skapar vi, gemensamt med ert företags specifika behov, ett kontor skräddarsytt åt just er. Välkommen på visning!
 • Total yta

  7000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 7 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värdshuset 4

Byggår:

2019

Våningsplan:

20


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Köpcentrat Emporia i anslutning till Hyllie Stationstorg är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer:

The Point byggs ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jenny Wohlfart..

Jenny Wohlfart..

jenny.wohlfart@cbre.com

0731 VISA NR 0731- 498 437

Marknadsförs av CBRE
Nordenskiöldsgatan 24
21119 Malmö
cbre.se
Hyllie Stationstorg 31