Hyllie Stationstorg 31

Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

760 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Bättre kommunikativt läge finns inte.

Med nedgång till Hyllie Station direkt utanför entrén kombinerat med helt nya kontorsytor skapas en optimal arbetsplats. Byggnaden är under uppförande och erbjuder inflytt från december 2019 och framåt! I The Point, 110 meter, skapas kontor med en otrolig utsikt över Öresund och Skånes landskap. Hyr man ett helt plan (ca 800 kvm) får man en 360 graders vy över Malmö och Öresund. Här byggs med den modernaste teknik och ett fokus på hållbarhet samtidigt som man som hyresgäst erbjuds all tänkbar service. Omklädningsrum byggs i källarplan. Konferensrum byggs på ett helt våningsplan i huset och erbjuds till hyresgäster via hotellet, likaså gym. I den storslagna entrén, som är 6,5 meter i takhöjd, möts man av en reception och en härlig loungemiljö som inbjuder till spontana möten och bidrar till pulsen i huset. Lobbyn är sammanbyggd med Quality Hotel View som erbjuder 302 rum och en av Hyllies bästa lunch och middagsrestauranger. Här bokar du enkelt dina konferenser, bokar hotellrum till dina besökare eller tar en kaffe i loungen medan du väntar på tåget. Genom speedgates når man hissarna som tar oss upp i huset. Kontoren är designade att passa både öppen och stängd planlösning. Den stora fönstersättningen skapar ett rikligt ljusflöde utan någon insyn. Här skapar vi, gemensamt med ert företags specifika behov, ett kontor skräddarsytt åt just er. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    760 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Värdshuset 4

Byggår:

2019

Våningsplan:

26

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Köpcentrat Emporia i anslutning till Hyllie Stationstorg är ett av Skandinaviens ledande köpcentrum, med över 200 butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

The Point byggs ovanpå Hyllie station, mindre än 30 meter mellan entrén och nedgången till tågen som tar 13 minuter till Kastrup och 7 minuter till Malmö C. Stadsbuss stannar direkt utanför entrén. Med bil är man ute på det större vägnätet på ett par minuter och cykelväg förbinder Hyllie med de centrala delarna av Malmö.
Hyllie Stationstorg 31