Emilstorp
| Malmö

Favorit Dela

Emilstorpsgtan 23

Kontorslokal med parkering/markyta.

 • Kategori:

  Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  534 m²

 • Hyra:
Här kan vi erbjuda er ett kontor i 2 plan med gott om kontorsrum och även gott om parkeringsplatser/markyta. Markytan är på ca 3100m². I lokalen finns ett garage/besiktningshall. I dag har hyresgästen en bilfirma i lokalen. En glasbyggnad sammanbinder två huskroppar till en gemensam entré med trapphus och hiss. Lokalerna ligger i "Gula huset".
 • Total yta

  534 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvävet 2

Byggår:

1965

Renoveringsår:

1990

Våningsplan:

1

Planlösning:

På markplan finns "garaget" via en interntrappa kommer man sedan upp till plan 1där del av kontorsrummen och personalutrymmen finns och på plan 2 finns flertalet av kontorsrummen.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i industriområdet Emilstorp ca 4 km från Malmö Centrum. Renoveringsår: 1998. Emilstorp angränsar till området Norra Sorgenfri som genomgår en förändring till en modern stadsdel med bostäder, butiker, restauranger och skola. I området finns kontor, verkstäder och småskalig indrustri.

Kommunikationer:

Emilstorp ligger i anslutning till Amiralsgatan som är en av Malmös infartsleder och som ansluter till den inre ringvägen. Buss finns i området. Ett system för lätt spårtrafik utreds för närvarande.


Övrig information

Övrigt:

Fastighets består av 2st huskroppar "gula huset" och "blå huset". En glasbyggnad sammanbinder de två huskropparna till en gemensam entré med trapphus och hiss.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Annika Öberg

annika@galjaden.se

08-1 VISA NR 08-12051014

Marknadsförs av Galjaden Fastigheter AB
Linnégatan 18
11447 STOCKHOLM
galjaden.se
Emilstorpsgtan 23

Om Galjaden Fastigheter AB

Galjaden Fastigheter är ett svenskt växande fastighetsbolag som ständigt söker möjligheter till expansion och nya utmaningar. Galjaden, förvaltar och utvecklar egna fastigheter från Sundsvall i norr till Trelleborg i söder.Totalt hanteras ca 130 000 kvm uthyrningsbar yta. Beståndet består uteslutande av kommersiella fastigheter inom handel, kontor och lager/industri. Galjaden är flexibla fastighetsägare, som gärna utvecklar fastigheter tillsammans med våra hyresgäster, markägare eller kommuner. Vi hanterar hela kedjan som kan vara alltifrån att hitta mark, ändra detaljplaner till byggnation och leverera en inflyttningsklar lokal utformad i nära samarbete med den framtida hyresgästen. Bolaget har sitt säte i Stockholm men verkar lokalt via fastighetsskötare med bästa tänkbara lokal kännedom.

Fler annonser från denna annonsör