Skriv ut

Skapa PDF

Emilstorpsgtan 23, Emilstorp

malmö

Kontorslokal med parkering/markyta.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 534 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Här kan vi erbjuda er ett kontor i 2 plan med gott om kontorsrum och även gott om parkeringsplatser/markyta. Markytan är på ca 3100m². I lokalen finns ett garage/besiktningshall. I dag har hyresgästen en bilfirma i lokalen. En glasbyggnad sammanbinder två huskroppar till en gemensam entré med trapphus och hiss. Lokalerna ligger i "Gula huset".

Utförande

Byggår

1965

Renoveringsår

1990

Våningsplan

1

Planlösning

På markplan finns "garaget" via en interntrappa kommer man sedan upp till plan 1där del av kontorsrummen och personalutrymmen finns och på plan 2 finns flertalet av kontorsrummen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 534

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i industriområdet Emilstorp ca 4 km från Malmö Centrum. Renoveringsår: 1998. Emilstorp angränsar till området Norra Sorgenfri som genomgår en förändring till en modern stadsdel med bostäder, butiker, restauranger och skola. I området finns kontor, verkstäder och småskalig indrustri.

Kommunikationer

Emilstorp ligger i anslutning till Amiralsgatan som är en av Malmös infartsleder och som ansluter till den inre ringvägen. Buss finns i området. Ett system för lätt spårtrafik utreds för närvarande.

Övrig information

Övrigt

Fastighets består av 2st huskroppar "gula huset" och "blå huset". En glasbyggnad sammanbinder de två huskropparna till en gemensam entré med trapphus och hiss.

Emilstorpsgtan 23
Sökhjälp