Skriv ut

Skapa PDF

Ekholmsvägen 36

skärholmen

Kombilokal med kontor och lager i ett perfekt läge söder om Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 276 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en mindre kombilokal ledig i ett optimalt läge söder om Stockholm. Precis bakom Skärholmens Galleria finner du denna yta med 100 kvm kontor och 176 kvm lager. Lokalens takhöjd är 4,20 m och nås via en takförsedd lastgata med lastkaj. Vid lastkajen finns även lyftbord som underlättar vid last- och lossning.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 276

Omgivning

Omgivning/natur

Skärholmens Centrum, som ligger bara runt hörnet av fastigheten , bytte i samband med sitt 40-årsfirande 2008 namn till SKHLM-The Capital of Shopping. Vilket har satt nivån för området. Där finner du all service du kan tänka dig! Ett brett utbud av service, restauranger och shopping. På andra sidan E4:an ligger hela Kungens Kurva med bland annat världens största IKEA-varuhus. Tillsammans utgör regionen den största för shopping i Stockholmsområdet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

På några minuter promenerar du till tunnelbanestationen Skärholmen. Du kan gå genom SKHLM-gallerian och ha tak över huvudet nästan hela vägen till tunnelbanan. Till centralen tar det inte mer än 20 minuter med tunnelbanans röda linje. Utanför fastigheten går även bussar mot Huddinge. Med bil tar man sig lätt till och från fastigheten via E4/E20. Parkering finns att hyra utanför eller i våra garage som tillhör fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är fotogenique. I alla fall har den varit det då ett flertal av de större fototillverkare tidigare huserat i huset. Idag är det dock ingen sådan verksamhet kvar. Fastigheten är Skärholmens grönaste fastighet i dubbel bemärkelse. Först och främst för den gröna fasaden men även för de omfattande miljöåtgärder som gjorts.

Ekholmsvägen 36
Sökhjälp