Skriv ut

Skapa PDF

Centrumsslingan 49

solna

Centralt belägen lokal i Solna med perfekt planlösning för den mindre verksamheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 2 000 kr/m²/år
Storlek: 69 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Bara ett par meter från Solna Centrum finns den här lugnt belägna lokalen på bottenvåningen i ett flerbostadshus. Lokalens 69 väldisponerade kvadratmeter med kök och badrum är perfekt för ett kontor som är i behov av närservice och kommunikation men i ett lugnare läge. För mer info kontakta: Brwa Maroof 010-442 12 33.

Utförande

Planlösning

Enligt planritning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 69 2 000

Ekonomi

Hyra

2 000 kr/m²/år

Omgivning

Omgivning/natur

Grönområden med tillgång till natur och fina promenadstråk finns via Skytteholmsfältet och Hagalundsparken. Gångavstånd till ett flertal idrottsplatser så som Skytteholms IP och Råsunda IP.

Närservice

Gångavstånd till Solna Centrum med all typ av tänkbar service så som restauranger, caféer, livsmedelsbutiker, Systembolaget, apotek med mera.

Kommunikationer

Väldigt goda kommunikationer med flertalet busslinjer, tunnelbana och tvärbana, samtliga endast ett par hundra meter bort från lokalen. En kvarts promenad bort ligger även pendeltåget.

Övrig information

Övrigt

Varmhyra: 138 000 kr/år. Fastighetsskatt tillkommer. Eget abonnemang för el. Säkerhet i form av deposition om tre månaders hyra motsvarande 34 500 kr tillkommer. Avtalsperiod på minst tre år.

Centrumsslingan 49
Sökhjälp