Bild från Södra vägen
Situationsplan

Örebro | Örebro

Favorit Dela

Södravägen, Aspholmen

Ny kontorslokaler på Aspholmens mest attraktiva läge. Du kan påverka planlösning och material. På vån 1 ca 400 kvm och vån 2 ca 660 kvm för uthyrning.

Beskrivning

Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter på Aspholmen. Lokalen lämpar sig utmärkt till kontor. Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel. Det kommer finnas kök med diskmaskin och ett kaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick. Lokalen är inflyttningsklar under 2020/21, och här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig på Apholmen.
  • Total yta

    1050 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 1 050

Utförande

Byggår:

2020

Våningsplan:

3

Antal rum:

anpassningsbart

Planlösning:

Representativ yta som lämpar sig utmärkt för kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och toaletter/badrum. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra.


Teknisk information

Hiss:

Ja

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Martin Karaga

VD

Martin Karaga

martin.karaga@ricoh-itpartner.se

0702 VISA NR 0702011598

Marknadsförs av Dokumentproffsen i Örebro Fastigheter AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Södravägen, Aspholmen