Skriv ut

Skapa PDF

Södravägen, Aspholmen, Örebro

örebro

Ny kontorslokaler på Aspholmens mest attraktiva läge. Du kan påverka planlösning och material. På vån 1 ca 400 kvm och vån 2 ca 660 kvm för uthyrning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 50 - 1 050 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till en trevlig och yteffektiv lokal med mycket goda exponeringsmöjligheter på Aspholmen. Lokalen lämpar sig utmärkt till kontor. Den befintliga planlösningen erbjuder möjlighet för kontors-, mötes- och konferensdel. Det kommer finnas kök med diskmaskin och ett kaklat badrum. Samtliga ytskikt och material är i gott skick. Lokalen är inflyttningsklar under 2020/21, och här finns givetvis ypperliga förutsättningar till omdisponering av ytorna för större och öppnare planlösningar samt aktivitetsstyrd användning. Med andra ord de rätta förutsättningarna för att skapa moderna och attraktiva lokaler för de företag som vill profilera sig på Apholmen.

Utförande

Byggår

2020

Våningsplan

3

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Representativ yta som lämpar sig utmärkt för kontor. Gott om glaspartier som ger naturligt ljusinsläpp till lokalen. Vidare i lokalen finns möjlighet för konferens- och mötesrum, samt ett fräscht pentry och toaletter/badrum. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa yteffektiva kontorslösningar med såväl öppna som rumsindelade planlösningar. Allt för att få till den moderna och representativa arbetsmiljön som får såväl era medarbetare som er verksamhet att blomstra.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 50 1 050
Södravägen, Aspholmen
Sökhjälp