Skriv ut

Skapa PDF

Turbingatan 10, Hisingen

göteborg

Lager/Industrilokal på 377 kvm. Inhägnad markyta på 700 kvm. Bra takhöjd på 6-7 meter och två stora industriportar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 377 - 377 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lager/industrilokal på 377 kvm och med tillhörande, inhägnad markyta på 700 kvm. Lokalen har 6-7 m i takhöjd och två stora industriportar. En trappa upp i lokalen finns ett mindre kontorsrum, pentry, toa och omklädningsrum. Tillträde hösten 2019.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 377 377

Omgivning

Omgivning/natur

I området finns all tänkbar service och bara ett par minuter bort ligger Backaplan med diverse butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, Systembolag och bra kollektivtrafik.

Närservice

Runt om finns mycket service - handel, café och restauranger, bland annat populära Jenin Grill. Här finns också Hornbach, Lidl, Shurgard, Kville Saluhall, Närhälsan och annan handel. Friskvård som Friskis & Svettis samt Nordic Wellness ligger ett stenkast ifrån.

Kommunikationer

Ca 500 meter från lokalen ligger busshållplatsen Swedenborgsplatsen, därifrån tar det endast 3 minuter till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Turbingatan 10
Sökhjälp