Hisings Backa
| Hisings Backa

Favorit Dela

Importgatan 19-21

En praktisk verkstadslokal, med bra läge vid Hisings Backa. Lokalen har bra takhöjd, traverser & portar. Går att köra genom hela lokalen.

  • Kategori:

    Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 480 m²

  • Hyra:
Nu har vi möjlighet att erbjuda en praktisk och rejäl verkstadslokal, med bra läge invid älven i Hisings Backa. Här finns möjlighet att nyttja 2 traverser á 3 ton/styck. Lokalyta om 1.180 m2 är tillgänglig inom kort och ytterligare 300 m2 är tillgängliga från årsskiftet. Lokalen hyrs ej ut i 2 olika delar, utan det är en hyresgäst som har möjlighet att hyra hela ytan om 1.480 m2. Från årskiftet, när hela lokalytan är tillgänglig kan det finnas möjlighet att köra igenom hela fastigheten, med en rejäl markport i vardra ände av lokalen. Totalt finns 3 markportar, varav 2 av dem (en i vardera ände) har en höjd om minst 4,33 meter. Den 3:e, mindre porten, har måtten: H 3,75 m och B 3,8 m. Det finns ingen gårdsyta att tillgå utanför fastigheten, men viss rangeryta, samt ett antal parkeringar, finns att tillgå. Välkomna att kontakta oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning.
  • Total yta

    1480 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Importgatan 19


Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Hisings Backa, som är en närförort till Göteborg på Östra Hisingen, är ett av regionens mest attraktiva lägen för verksamheter inom industri, logistik och lager. Området har ett bra strategiskt läge med närhet till såväl natur som centrum. Inom räckhåll finns bland annat Bäckebol och Backaplan vilka har ett brett utbud av butiker och service. E6:an passerar genom Hisings Backa vilket gör det lätt att ta sig runt med bil. Göteborg Stad utreder i nuläget en utbyggnad av spårvagnsnätet och en ny linje väntas gå mellan Biskopsgården och Backa.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

RA

Ansvarig mäklare

Robert Atterfelt

robert@lokalisera.se

031 VISA NR 031 - 40 73 30

070 VISA NR 070 - 965 42 63

Marknadsförs av Lokalisera AB
Flöjelbergsgatan 20B
43137 Mölndal
lokalisera.se
Importgatan 19-21

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Fler annonser från denna annonsör