Skriv ut

Skapa PDF

Verkstadsgatan 10-14, Boländerna

uppsala

MODERNT KONTOR MED BUTIK OCH SHOWROOM I BOLÄNDERNA.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Hyra: 1 352 kr/m²/år. Fastighetsskatt tillkommer om 2 037 kr/månad. Det tillkommer också el, vatten, uppvärmning och sophantering efter hyresgästens andel. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.
Storlek: 470 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns chansen att hyra ett modernt kontor med butik/showroom i Boländerna. Lokalerna om totalt 470 kvm har en yta i markplan om 120 kvm som lämpar sig för kontor och en del för butik. På övre planet finns ett kontor om 350 kvm. Det finns hiss mellan planen.

Utförande

Planlösning

De totala ytorna är 470 kvm där bottenplanet har 120 kvm och övre planet 350 kvm. Bottenplanet har en del som med fördel kan användas som butik/showroom. Denna del har trendigt slipat betonggolv och moderna glasväggar mot mötesrum och ev extra kontorsdel. Mötesrummet har en textilmatta. Stort HWC. Egen entré finns till denna del med dubbla glasdörrar. Från den andra entrén kommer du in i en hall med en trappa upp till övervåningen. Till höger om trappen kommer du till en inre hall med förrådsrum, serverrum, säkerhetsrum samt hissen som går till övre plan. När du kommer upp via trappan till det övre planet finns det ett modernt fika- lunchrum med bra utrustad köksdel med bla kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugnar. Från denna del når du tre avdelningar med större rum som inrymmer flera arbetsplatser. Moderna glasväggar mot rummen. Det finns två WC-rum samt två tysta rum. Till höger direkt från trappan finns ytterligare en avdelning för kontorsplatser samt ett stort mötesrum för 10-12 personer. I denna del finns även en kopiatorhörna, förråd och hiss. Hela övervåningen ger ett ljust och modernt intryck med en mörk textilmatta och ljusa väggar samt flera glaspartier och många fönster som ger ett rikligt ljusinsläpp.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 470 1 352

Ekonomi

Hyra

1 352 kr/m²/år. Fastighetsskatt tillkommer om 2 037 kr/månad. Det tillkommer också el, vatten, uppvärmning och sophantering efter hyresgästens andel. Moms tillkommer på hyra och hyrestillägg.

Omgivning

Omgivning/natur

Boländerna är ett industri- och handelsområde i östra Uppsala, söder om Strandbodgatan och söder om Fålhagsleden–Tycho Hedéns väg, med en utsträckning österut till Gnistarondellen.

Företag i närheten

Mycket generöst utbud av service med Bolands-city som rymmer Citygross, apotek, systembolag, restauranger, café, klädbutiker mm. Det finns också flera andra större butiker i närheten som IKEA, Coop, Bauhaus, Biltema, Elgiganten, Stadium mfl.

Kommunikationer

Härifrån är det goda kommunikationer med stadsbussar och nära Kungsleden och E4:ans påfart.

Verkstadsgatan 10-14
Sökhjälp