Skriv ut

Skapa PDF

Kungsbron 1, WTC, City

stockholm

Toppkontor med av all tänkbar service i World Trade Center !

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 363 m²
Karta

Information

Beskrivning

Öppen representativ lokal som ligger mot Kungsbron med utsikt över Klara Sjö. Mycket tilltalande lokal som präglas av stora framträdande fönster och mycket glas. Lokalen är i fint skick med ljusa ytskikt, heltäckningsmatta och modernt pentry med vita luckor. Bra strategiskt läge i WTC. Konferensrum för 8 personer och några mindre mötesrum i anslutning till entrén. Två samtals-/telefonsrum.Två toaletter och serverrum. Om så önskas finns förråd att hyra i direkt anslutning från lokalen.

Utförande

Byggår

1989

Planlösning

Bilderna i detta material är delvis referensbilder.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 363

Omgivning

Omgivning/natur

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Närservice

Den riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Kommunikationer

Detta är Sveriges knutpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Från ditt kontor tar du dig snabbt och torrskodd via hissen ner till tåg, buss, t-bana och Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda närheten till Sverige och resten av världen som denna.

Övrig information

Övrigt

Fiber tillhandahålls av Stokab. Lastkajer i garaget och lasthissar upp till bottenplanet. Allmän terrass i sydläge på plan B6.

Dokument

Kungsbron 1, WTC
Sökhjälp