Skriv ut

Skapa PDF

Sofierogatan 3B

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 558 - 558 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns en yteffektiv kontorslokal ledig att hyra på totalt 558 kvm i Kanoldhuset- en charmig tegelbyggnad! Lokalen har ett utmärkt läge med närhet till Korsvägen och St Sigfrids plan och granne med Liseberg. I området finns utbud av restauranger och butiker. För den som önskar ett större serviceutbud ligger Göteborgs centrum bara några minuter bort. Lokalen lämpar sig perfekt för både bilåkaren och pendlaren då smidig anslutning finns till både E6 och knutpunkten Korsvägen.

Utförande

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 558 558

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i centrala Göteborg alldeles intill Liseberg. Närheten till leden E 6:an gör det enkelt att ta sig till och från fastigheten. Bredvid fastigheten ligger ett större parkeringshus som idag sköts av Q-park.

Närservice

Du finner matbutiker, restauranger och butiker i området.

Kommunikationer

Det korta avståndet till Korsvägen samt Sankt Sigfrids plan ger möjlighet till goda kommunikationer med buss, spårvagnar och pendeltåg. På 10 minuters promenad tar du dig till Avenyn.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Sofierogatan 3B
Sökhjälp