Skriv ut

Skapa PDF

Badhusgatan 5, Centralt

linköping

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: 1 900 kr/m²/år. Tillkommer
Storlek: 468 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra kontor i Correnhuset på Badhusgatan 5. Lokalen ligger på översta planet i huset med tillgång till egen terrass! Mitt i centrala Linköping med närhet till det mesta! Det går att anpassa lokalen efter behov. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Hiss finns. Lokalen har även ett skalskydd, brandlarm och kyld tilluft.

Planlösning

Utförande

Byggår

1930

Planlösning

Enl. ritning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 468 1 900

Ekonomi

Hyra

1 900 kr/m²/år. Tillkommer

Omgivning

Omgivning/natur

I området kring klostergatan 31 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 30- och 50-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (90%). Flerbostadshusen byggda på 30-talet är ofta byggda i minimalistisk stil s.k. funkis och känns igen på de kvadratiska och släta fasaderna med sina glasade entréer. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil. Det finns fem förskolor, två grundskolor och fyra gymnasieskolor i närheten. Närmaste grundskola är KLARA Privata Grundskola, som är en kommunal skola. Den gymnasieskola som ligger närmast är JENSEN Gymnasium Linköping, som är en kommunal skola. Natur och fritid ligger ca tre minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde, Domkyrkoparken, ligger ca tre minuters gångväg från adressen. För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Actic City, en minuts promenad från adressen. Företagen i området är verksamma inom branscherna Restauranger & Serveringar, Frisörer, Klädaffärer, Data & IT och Tandläkare.

Företag i närheten

Matbutiker och restauranger. Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Lucullus på Stora Torget 4. Lockas man av restaurangbesök finns Bishops Arms och Gula Huset i närheten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med buss och tåg! Inom gångavstånd (1 min) finns Kungsgatan busshållplats som exempelvis tar dig till Linköping C (2), Linköping Tegskiftesgatan (2), Lötgatan (13) och Aspnäsvägen (14).

Länkar

Badhusgatan 5
Sökhjälp