Lidingö
| Lidingö

Favorit Dela

Lejonstigen 4

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    253 m²

  • Hyra:
Nyrenoverad lokal med 2 separata ingångar samt rumsindelad planlösning. Idag bedrivs vårdverksamhet, vilket ger möjlighet till att fortsätta med liknande verksamheter. Även förskola eller annan utbildning kan fungera. Lokalen kan hyras för momsbefriad verksamhet tidigast fr.o.m. 2020-04-01.
  • Total yta

    253 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oden 21

Våningsplan:

1


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Intill Lidingö Centrum med all tänkbar service.

Kommunikationer:

Lidingö centrum är Lidingö kommuns största centrumområde och utgör ett kombinerat köpcentrum och fastighetskvarter med bostadsrättslägenheter. Det byggdes under 1990-talet och invigdes 1995. All tänkbar service i intilliggande Lidingö Centrum. Från centrum går flertalet busslinjer för anslutning till Lidingöbanan och Ropsten.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Claudio Gomez

Uthyrare

Claudio Gomez

Claudio.gomez@colliers.com

08 4 VISA NR 08 402 36 60

0708 VISA NR 0708100916

Marknadsförs av Colliers International AB
Linnégatan 2
11447 STOCKHOLM
collierslokaler.se
Lejonstigen 4

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör