Skriv ut

Skapa PDF

Lejonstigen 2, Lidingö

lidingö

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 253 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fint nyrenoverat kontor med 2 ingångar. En entré är dierkt in i det stora köket. Plats utanför ger möjlighet till att kunna sitta och njuta utomhus i solen. Rumsindelad planlösning. Lokalen är handikapp anpassad. Idag bedrivs vårdverksamhet, vilket ger möjlighet att fortsätta med liknande verksamheter. Även förskola eller annan utbildning kan fungera. Lokalen kan hyras för momsbefriad verksamhet. Lokalen är tillgänglig tidigast 2020-01-01.

Utförande

Våningsplan

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 253

Omgivning

Omgivning/natur

Intill Lidingö Centrum med all tänkbar service.

Kommunikationer

Lidingö centrum är Lidingö kommuns största centrumområde och utgör ett kombinerat köpcentrum och fastighetskvarter med bostadsrättslägenheter. Det byggdes under 1990-talet och invigdes 1995. All tänkbar service i intilliggande Lidingö Centrum. Från centrum går flertalet busslinjer för anslutning till Lidingöbanan och Ropsten.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Lejonstigen 2
Sökhjälp