Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 17, Masthugget

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 33 000 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vill du vara ett av företagen som får möjlighet att finnas i Masthuggskajens nya, unika och attraktiva stadskärna, med ett ekosystem av människor, företag och mötesplatser? Nu skapas en ny mötesplats i Göteborg för internationella affärer och handel. Global Business Gate ska bli en innovativ kontorsbyggnad där det exportinriktade näringslivet möter globala specialistföretag inom allt från transport och juridik till kommunikation och it-teknik. Området kring Global Business Gate ska få en miljö som främjar innovation, kunskapsutbyte och nätverkande. Totalt kommer kontorsbyggnaden erbjuda lokaler om ca 33 000 kvm fördelade på 26 våningar med direkt anslutning till Järntorget, Långgatorna, Linné och Haga. Första inflyttning planerad till 2022-23. Mer information om konceptet och kontorshuset Global Business Gate hittar ni på globalbusinessgate.se. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Utförande

Byggår

2022

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 33 000

Omgivning

Omgivning/natur

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här kan du strosa i mysiga butiker, äta på någon trendig restaurang eller gå på teater eller konsert!

Närservice

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Från Järntorget som ligger intill lokalen, är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget erbjuder mycket goda kommunikationer av både buss och spårvagn.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Första Långgatan 17
Sökhjälp