Skriv ut

Skapa PDF

Nordhemsgatan 12, Masthugget

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 474 - 474 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra ett modernt kontor med fantastisk utsikt med centralt läge vid Järntorget! Lokalen är på ca 474 kvm och ligger på plan 4 i byggnaden. Planlösningen utgörs av en blandning mellan cellkontor, större kontor/grupprum, konferensrum och en öppen och ljus plats för lunch-/fikarum. Lokalen ligger i ett trivsamt och charmigt område där du har nära till Järntorgets och Långgatornas breda utbud av restauranger, shopping och alla annan tänkbar service. Göteborgs stadskärna växer västerut till följd av projekt Masthuggskajen vilket gör lokaliseringen av den här lokalen väldigt attraktiv!

Utförande

Våningsplan

5

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 474 474

Omgivning

Omgivning/natur

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Kvarteren kring Järntorget och då i synnerhet de fyra Långgatorna är ett mycket populärt område bland göteborgarna såväl som turister. Här kan du strosa i mysiga butiker, äta på någon trendig restaurang eller gå på teater eller konsert!

Närservice

Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger.

Kommunikationer

Från Järntorget som ligger intill lokalen, är det direkt anslutning till motorlederna som tar er till och från Göteborg. Knutpunkten Järntorget erbjuder mycket goda kommunikationer av både buss och spårvagn.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Nordhemsgatan 12
Sökhjälp