Väderkvarnsgatan 26

Centrum , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

283 m²

Hyra

Tillträde

Inflyttning till våren 2023

Beskrivning

  • Restaurang & café

Ta chansen att öppna er verksamhet i nyrenoverade lokaler i markplan. Stora fönsterpartier mot det myllrande gatulivet vid Vaksalatorg.

Är du en etablerad aktör som söker ett nytt spännande läge, eller vill du starta ett nytt koncept på Uppsalamarknaden? Då tror vi att detta är läget för dig!

Vi söker en etablerade aktörer med konceptstark servering som vill göra Sverre till en given serveringsdestination på denna sidan om järnvägen!

Lokal 3 (283 kvm) Restaurang. Imkanal 2200 l/s. - RESERVERAD.

Lokalen har indragen fiberlösning samt komfortkyla. Lokalen är förberedd med fettavskiljare och har varuintag via lastkaj i ett lastfar. 

Övrig information

Övrigt:

Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/.

Ytor

  • Total yta:

    283 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Garage (varm)
Lastkaj
Lastport
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Inflyttning till våren 2023

I hyran ingår:

Värme, skatt

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 5:4

Byggår:

1970

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer. Se lokalritning längst ner under Dokument.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lokalen nås via entré i markplan från Väderkvarnsgatan. Varuintag via lastkaj med infart från Hjalmar Brantingsgatan.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja. Finns att hyra i fastighetens garage, i intilliggande parkeringsgarage som Kvarnengaraget och Centralgaraget samt gatuparkering längs omkringliggande gator.

Närservice:

Lokalen är belägen alldeles vid Vaksala torg och serviceutbudet i närheten är stort. I direkt närhet ligger Kvarnengallerian och UKK och med 5 minuters gångavstånd nås Uppsala Resecentrum och Stora torget.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Väderkvarnsgatan och Vaksala torg.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med hållplatser för både stads- och regionbuss vid Vaksala torg. All tågtrafik ( SJ, pendeltåg, Upptåget m.m) trafikerar Uppsala resecentrum som ligger en kort promenad härifrån.
Väderkvarnsgatan 26