Väderkvarnsgatan 26

Centrum , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 - 283 m²

Hyra

Tillträde

Inflyttning till sommaren 2022

Beskrivning

  • Övrigt

Ta chansen att öppna er verksamhet i nyrenoverade lokaler i markplan. Stora fönsterpartier mot det myllrande gatulivet vid Vaksalatorg.

Är du en etablerad aktör som söker ett nytt spännande läge, eller vill du starta ett nytt koncept på Uppsalamarknaden? Då tror vi att detta är läget för dig!

Följande tre lokaler erbjuds:

Till dessa restauranglokaler söker vi etablerade aktörer med konceptstarka serveringar som vill göra Sverre till en given serveringsdestination på denna sidan om järnvägen.

Reserverad - Lokal 2 155 kvm för Lättare restaurang/Café. Imkanal 1400 l/s. 

Lokal 3 (283 kvm) Restaurang. Imkanal 2200 l/s. 

Uthyrd - Lokal 4 (258 kvm) Restaurang. Imkanal 2200 l/s. Lokalen är belägen i hörnet Väderkvarnsgatan/Hjalmar Brantingsgatan.

Alla lokaler har indragen fiberlösning samt komfortkyla. Lokal 2, 3 och 4 är förberedda med fettavskiljare och har varuintag via lastkaj i ett lastfar. 

Övrig information

Övrigt:

Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler. För energideklaration, se sidan https://www.boverket.se/sv/energideklaration/sok-energideklaration/.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 120 283

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Lastkaj
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Inflyttning till sommaren 2022

I hyran ingår:

Värme, skatt

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fålhagen 5:4

Byggår:

1970

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalernas planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer. Se lokalritningar längst ner under Dokument.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Samtliga lokaler nås via entré i markplan från Väderkvarnsgatan. Varuintag via lastkaj med infart från Hjalmar Brantingsgatan för lokal 2-4.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ja. Finns i intilliggande parkeringsgarage som Kvarnengaraget och Centralgaraget samt gatuparkering längs omkringliggande gator.

Närservice:

Lokalerna är belägna alldeles vid Vaksala torg och serviceutbudet i närheten är stort. I direkt närhet ligger Kvarnengallerian och UKK och med 5 minuters gångavstånd nås Uppsala Resecentrum och Stora torget.

Skyltläge:

Bra skyltläge mot Väderkvarnsgatan och Vaksala torg.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med hållplatser för både stads- och regionbuss vid Vaksala torg. All tågtrafik ( SJ, pendeltåg, Upptåget m.m) trafikerar Uppsala resecentrum som ligger en kort promenad härifrån.
Väderkvarnsgatan 26